Nieuwe samenwerking

Datum

01 juli 2021

Geplaatst door

Henk Hesselink

Praktijk Henk Hesselink Energy Control is een samenwerking aangegaan met Wim Snellenberg van FysioFit in Enschede. Nadat Henk zijn praktijken van Fysio Almelo had verkocht begon het na een aantal maanden toch weer te kriebelen. Met name door de corona werd hij gestimuleerd om een van zijn specialisaties  weer nieuw leven in te blazen. Hij heeft ervaring opgedaan met het uitvoeren van inspanningstesten en onderzoek op het gebied van de ergometrie en daar ook diverse cursussen in gevolgd. In het gebouw van Intenzi aan de Spelbergsweg in Enschede is hij vanaf 1 juni weer actief. 

Zijn aanpak richt zich op: Sportinspanningstesten, Stoppen met roken, chronische vermoeidheid, gewicht in balans, burn out en stress begeleiding en herstelprogramma’s voor (ex)patiënten met Covid 19. 

Hierbij wordt de methode Stans van der Poel Energy Control toegepast. In zijn praktijk worden  specifieke testen uitgevoerd om een individueel herstel programma samen te stellen en de uitvoering/training vindt plaats bij FysioFit aan Haaksbergsestraat 196 in Enschede.